Το γραφείο
zerman
ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Τι κάνουμε

Προσφέρουμε υπηρεσίες μηχανικών σε επίπεδο μελετών και διαδικασιών όπως η έκδοση οικοδομικών αδειών. Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες αναφορικά με την εφαρμογή της πολεοδομικής νομοθεσίας. Ειδικότερα κάνουμε έλεγχο Διαγράμματος Κάλυψης και Τοπογραφικού ώστε να εξοπλίσουν με ασφάλεια φακέλους οικοδομικών αδειών. Επιπλέον συντάσσουμε, υποβάλουμε και παρακολουθούμε ενδικοφανείς και διοικητικές προσφυγές σε όλη την Ελλάδα, είτε εξ ολοκλήρου, είτε υποστηρικτικά.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Architech αποτελεί το προϊόν της συγχώνευσης παλιών και νέων τεχνικών γραφείων σε ένα, το έτος 2003. Τα μέλη της συνεταιρίστηκαν υπό τη σκέπη κοινής φιλοσοφίας σε θέματα που αφορούν την ατέρμονη εμβάθυνση στο επιστημονικό της γνωστικό αντικείμενο.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ποιότητα του σχεδιασμού και η επιτυχής εκτέλεση είναι καίριας σημασίας και αποτελούν τους κύριους άξονες εργασίας μας.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

O σωστός χώρος εργασίας είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης. Μπορούμε να σας δείξουμε πως η αρχιτεκτονική και το interior desing δίνουν λύσεις που ταιριάζουν πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών και του ανθρώπινου δυναμικού σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Espa Banner
Espa Banner