Γνωρίστε την

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Νέας Αρχιτεκτονικής, μία προσπάθεια να αποτυπωθεί το όραμα και το έργο της με σκοπό την έγκυρη ενημέρωσή σας για όλα όσα δημιουργεί.

Εδώ και 25 χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος αναπτύσσει τη δραστηριότητα της η Νέα Αρχιτεκτονική με αποτελέσματα που επισύρουν την γενική αποδοχή και αναγνώριση.Η Ν.Α. σήμερα στελεχώνεται από μόνιμο καταρτισμένο και πιστοποιημένο επιτελείο μηχανικών με παρεχόμενη τεχνογνωσία που καλύπτει το σύνολο ενός σύνθετου τεχνικού έργου.

Εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και προγράμματα,  αναλαμβάνει  στον ελάχιστο χρόνο να στεγάσει τις επιχειρήσεις και τις οικογένειες σας με φαντασία.


Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά για τον σύγχρονο άνθρωπο σε συνάρτηση με το πέρας τόσων χρόνων δημιουργίας η Ν.Α. απέκτησε βαθιά εξειδικευμένη γνώση και παρέχει πλέον λύσεις που διασφαλίζουν τις επενδύσεις των πελατών της. Διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία στον κατασκευαστικό χώρο με συνεχή διεύρυνση του πεδίου των δραστηριοτήτων της σήμερα εστιάζει στις παρακάτω κατηγορίες τεχνικών έργων:


1.) Οικιστικά

2.) Ξενοδοχεία

3.) Βιομηχανικές μονάδες (Μεταλλικά κτίρια)

4.) Ανακαινίσεις Κτιριακών Εγκαταστάσεων


Σκοπός της εταιρίας είναι, η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η 'Άμεση - Προσωπική σχέση με τον πελάτη, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του κάθε έργου, αποτελεί πρόσθετο συγκριτικό της πλεονέκτημα.